Χαλκιδικη Φωτια Τωρα : Συναγερμός στη Χαλκιδική: 50 κρούσματα κορωνοϊού σε ... - Φωτιά τώρα στα νέα μουδανιά, στο ρέμα στον παράδρομο προς τον μασούτη δείτε ακόμα:εικόνες καταστροφής μετά την κακοκαιρία στα νέα…φωτιά τώρα σε δασική έκταση στα δουμπιά χαλκιδικής.καλά στην υγεία τους … read more

Χαλκιδικη Φωτια Τωρα : Συναγερμός στη Χαλκιδική: 50 κρούσματα κορωνοϊού σε ... - Φωτιά τώρα στα νέα μουδανιά, στο ρέμα στον παράδρομο προς τον μασούτη δείτε ακόμα:εικόνες καταστροφής μετά την κακοκαιρία στα νέα…φωτιά τώρα σε δασική έκταση στα δουμπιά χαλκιδικής.καλά στην υγεία τους … read more. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξεκίνησε φωτιά σε δασική έκταση στο κοντοδεσπότι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κορυφογραμμή και μέχρι στιγμής δεν απειλεί. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου, σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας, στη χαλκιδική. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, πριν λίγο στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής και συγκεκριμένα στη φούρκα της κασσάνδρας κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 7 οχήματα. Φωτιά τωρα στη χαλκιδική φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής.

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, περίπου στις 6 το πρωί, στη σιθωνία και λόγω των ισχυρών ανέμων απειλεί ακόμα και κατοικίες στη σάρτη. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσβεση. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής. Tρεις φωτιές μαίνονται σε χαλκιδική, επίδαυρο και εύβοια.

Πυρκαγιές σε δασικές περιοχές της Χαλκιδικής λόγω πτώσης ...
Πυρκαγιές σε δασικές περιοχές της Χαλκιδικής λόγω πτώσης ... from cdn.cnngreece.gr
Μεγάλη μάχη αυτή την ώρα στη σιθωνία χαλκιδικής μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου, σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας, στη χαλκιδική. Φωτιά τωρα στη χαλκιδική φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής. Φωτιάξέσπασε στη περιοχή σιθωνίας στη χαλκιδική. Φωτιά τωρα στη σιθωνία χαλκιδικής. 1:44 μμ, τετάρτη 10 ιουν 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξεκίνησε φωτιά σε δασική έκταση στο κοντοδεσπότι. Τι λέει ο δήμος νέας προποντίδας για την απόσυρση της γαλάζιας σημαίας από την παραλία του αγίου μάμα

Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 2.30 το μεσημέρι σύμφωνα με το halkidikinews.

Δεν θα ηρεμήσει καθόλου η εύβοια. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής. Ελλαδα · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ · φωτια · φωτια τωρα · φωτιεσ · μανδρα · μανδρα αττικησ · πορτο γερμενο · πυροσβεστικη · αταλαντη · χαλκιδικη Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, πριν λίγο στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής και συγκεκριμένα στη φούρκα της κασσάνδρας κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 7 οχήματα. Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη (φωτο) από newsroom. Φωτιά τώρα στη χαλκιδική φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική φωτ. 1:44 μμ, τετάρτη 10 ιουν 2020. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει ξερά χόρτα στη διασταύρωση του αγίου παύλου στη συμβολή με την περιφερειακή. 1:44 μμ, τετάρτη 10 ιουν 2020.

Φωτιά στο σέιχ σου στη θεσσαλονίκη (φωτο) 13 ιουλίου, 2021. Χαλκιδα φωτια, φωτια ευβοια, φωτια ευβοια τωρα, φωτια στην ευβοια. Φωτιά τωρα στη χαλκιδική 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020 κοινωνία Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής. Επίσης, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα.

Χαλκιδική: Πήρε το πτυχίο της και έκανε στροφή - Πλέον ...
Χαλκιδική: Πήρε το πτυχίο της και έκανε στροφή - Πλέον ... from images32.inewsgr.com
Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Tρεις φωτιές μαίνονται σε χαλκιδική, επίδαυρο και εύβοια. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, πριν λίγο στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής και συγκεκριμένα στη φούρκα της κασσάνδρας κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 7 οχήματα. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Φωτιά τώρα στα νέα μουδανιά, στο ρέμα στον παράδρομο προς τον μασούτη δείτε ακόμα:εικόνες καταστροφής μετά την κακοκαιρία στα νέα…φωτιά τώρα σε δασική έκταση στα δουμπιά χαλκιδικής.καλά στην υγεία τους … read more Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χωράφι με σιτάρι, μετά τη νικήτη, με κατεύθυνση προς νέο μαρμαρά, στη χαλκιδική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κάποια. Φωτιάξέσπασε στη περιοχή σιθωνίας στη χαλκιδική.

Φωτιά τώρα στα νέα μουδανιά, στο ρέμα στον παράδρομο προς τον μασούτη δείτε ακόμα:εικόνες καταστροφής μετά την κακοκαιρία στα νέα…φωτιά τώρα σε δασική έκταση στα δουμπιά χαλκιδικής.καλά στην υγεία τους … read more

Φωτιά είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη απόψε βράδυ τετάρτης (21/7) στη δυτική θεσσαλονίκη. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, περίπου στις 6 το πρωί, στη σιθωνία και λόγω των ισχυρών ανέμων απειλεί ακόμα και κατοικίες στη σάρτη. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Tρεις φωτιές μαίνονται σε χαλκιδική, επίδαυρο και εύβοια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κάποια. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξεκίνησε φωτιά σε δασική έκταση στο κοντοδεσπότι. 1:44 μμ, τετάρτη 10 ιουν 2020. Δεν θα ηρεμήσει καθόλου η εύβοια. 26χρονος βρήκε τραγικό θανάτο από χτύπημα προπέλας ε επικαιροτητα δήμος αριστοτέλη: Φωτιάξέσπασε στη περιοχή σιθωνίας στη χαλκιδική. Μάχη με τις φλόγες δίνουν αυτή την ώρα επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική περιοχή κοντά στη σάρτη, στη σιθωνία χαλκιδικής. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κάποια. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Ελλαδα · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ · φωτια · φωτια τωρα · φωτιεσ · μανδρα · μανδρα αττικησ · πορτο γερμενο · πυροσβεστικη · αταλαντη · χαλκιδικη Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσβεση.

Συναγερμός στη Χαλκιδική: 50 κρούσματα κορωνοϊού σε ...
Συναγερμός στη Χαλκιδική: 50 κρούσματα κορωνοϊού σε ... from images32.inewsgr.com
Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Μάχη με τις φλόγες δίνουν αυτή την ώρα επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική περιοχή κοντά στη σάρτη, στη σιθωνία χαλκιδικής. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, πριν λίγο στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής και συγκεκριμένα στη φούρκα της κασσάνδρας κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 7 οχήματα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 9 οχήματα και 18 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει ξερά χόρτα στη διασταύρωση του αγίου παύλου στη συμβολή με την περιφερειακή. Συλλογή βοήθειας για τους πυρόπληκτους Φωτιά τώρα στη χαλκιδική φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική φωτ.

Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη (φωτο) από newsroom.

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, περίπου στις 6 το πρωί, στη σιθωνία και λόγω των ισχυρών ανέμων απειλεί ακόμα και κατοικίες στη σάρτη. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Μάχη με τις φλόγες δίνουν αυτή την ώρα επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική περιοχή κοντά στη σάρτη, στη σιθωνία χαλκιδικής. Επίσης, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα. Η πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση και στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική. 1:44 μμ, τετάρτη 10 ιουν 2020. Συλλογή βοήθειας για τους πυρόπληκτους Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κορυφογραμμή και μέχρι στιγμής δεν απειλεί. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο δάσος. Φωτιά τωρα στη χαλκιδική φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής. Τι λέει ο δήμος νέας προποντίδας για την απόσυρση της γαλάζιας σημαίας από την παραλία του αγίου μάμα Μεγάλη μάχη δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Στην ακτή αχλάδα, στο λιμάνι του οικισμού της σάρτης, έχει φτάσει ένα μέτωπο της πυρκαγιάς, που κατακαίει από το πρωί πευκώδεις εκτάσεις στη χερσόνησο σιθωνίας χαλκιδικής.